JoicoJoico tilhører Shiseido og er et ledende, profesjonelt merke innen hårpleie, representert i over 60 land over hele verden. Kjent som `Healthy Hair Company` benytter Joico forskning og indegrienser av høy kvalitet for å skape produkter som garanterer et sunt hår.

Joico får ikke bare håret ditt til å se fantastisk ut.
Produktene reparerer, gjenoppbygger, beskytter og etterlater håret sterkere og sunnere enn noen gang.
Alle produktene fra Joico inneholder det ekslusive Quadramine Complex. Formulert med keratinprotein, reparerer og beskytter dette fra injnsiden og ut. Quadramine Complex gjenoppbygger hele hårstrukturen, og tilbyr en komplett løsning innen hårpleie.

Joico Structure

Cosmobeauty Mineral Makeup COSMOBEAUTY Mineral Makeup er utviklet i samarbeid med norske leger og makeup artister. Produktene inneholder kun naturlige tilsetningsstoffer og det er 100 prosent rent. Zinck er med på å berolige huden og mika, knust kråkesølv sørger for å gi makeupen en lysreflekterende effekt.

COSMOBEAUTY mineral skiller seg klart ut fra de andre mineral makeup serier, de unike meneralene gjør at makeupen sitter utrolig godt samtidig som huden pleies. Ved bruk av mindre partikler etterlates huden glatt og legger seg ikke i fine linjer. Derfor kan den brukes av alle aldersgrupper. Øyenskyggene kan blandes med vann for klarere farge eller brukes som eyeliner. Alle farger er av siste trend.

Produktene inneholder ingen kjemikalier, alkohol og de er heller ikke testet på dyr.Serien består av; maskara, eyelinere, liplinere, foundation, rouge, øyenskygge, solpudder, gloss og ulike børster.
Alle produkter har solfaktor 15-20.

Matrix
Matrix er et ledende amerikansk profesjonelt frisørmerke.
Matrix har blant annet serien Biolage;
Oppdag den unike Biolage tolkningen av profesjonell hårpleie. Botaniske ingredienser forenet med moderne teknologi for skånsomme, svært effektive produkter for et sunt hår. Det komplette tilbudet av skreddersydde hjemmeprodukter og salongbehandlinger tilfredsstiller så å si et hvert behov. Se for deg hverdagsluksus til en god pris. Biolage gjenoppretter hårets vitalitet og gir en følelse av hverdagsluksus og ren nytelse i salong og ikke minst hjemme på ditt eget bad.

Det jobbes kontinuerlig med å gjøre Biolage mer og mer miljøvennlig, uten at det går utover kvaliteten på produktene. Det er derfor man sier at Biolage er en hårpleieserie med natur og teknologi i perfekt harmoni. Gjennom innpakning, produksjon og samfunnsstøtte, legges det vekt på nye muligjheter for tiden som kommer. Framtiden er grønnerer med Biolage.

Moroccanoil
Moroccanoil serien pleier, gjeoppretter og beskytter. Alle produktene i serien inneholder arganolje som gjør håret glansfullt og silkemykt.

American Crew
American Crew ble grunnlagt i 1994 av frisør og grunder David Raccuglia. En produktserie av menn, for menn.
American Crew var - og er fremdeles de første og eneste på markedet, til å tilby en komplett og maskulin herreserie på det profesjonelle markedet.

Sexy HairSexy Hair er kjent for sin "Rock an roll attitude", med fokus på fashion og styling. -Noe som har resultert at Sexy Hair har vært det hurtigst voksende hårpleie-merke i USA, flere år på rad.

TigiRenati